I AaB 89ers sætter vi stor pris på vores sponsorer. Vores mål er, at kunne tilbyde ikke kun reklame i forbindelse med kampe og begivenheder, men også at vi som klub kan give noget tilbage til jer som sponsorer.

Vi er meget åbne for at indgå i en dialog, så begge parter får en sponsoraftale som sikrer gensidig tilfredshed.

Om AaB 89ers

AaB 89ers er en amerikansk fodbold klub placeret i Nordjylland. Vi er en del af AaB af 1885, og har derfor vores daglige gang på Hornevej 2. Vi hedder 89ers, fordi det var den første sæson klubben aktivt deltog i turneringer i Danmark. Dette gør os til en af Danmarks ældste amerikansk fodbold klubber.

Vi er lige nu aktive i alle ungdomsrækker, med hold for både U12, U14, U16 og U19. Samtidig har vi to senior hold, et 9-mands hold og et 11-mands hold i Danmarks bedste række, Nationalligaen. Samt et kvindehold.
Vi har som målsætning, at sikre at alle der kommer til os, får lov at spille amerikansk fodbold. Vi gør derfor en dyd ud af at have kompetente trænere.

Amerikansk fodbold er en unik sportsgren i det så mange forskellige spillertyper skal bruges. Vi er dermed en klub, der har plads til alle, store som små, høje som lave. Denne forskellighed er noget vi værdsætter i klubben, og er muligvis med til at gøre amerikansk fodbold til den ultimative holdsport.

Kontakt os angående sponsorat

Hvis du synes amerikansk fodbold og AaB 89ers lyder som en aktivitet du gerne vil sponsorer, kan du bruge kontaktformularen her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

    [recaptcha size:compact]