Så kan der købes støttebeviser for 2021 her på hjemmesiden.
Vi har ændret på konceptet, så der er flere forskellige muligheder og de sælges nu fra vores hjemmeside. Du kan gå ind og købe eller forny dit støttebevis med det samme : HER
Hvis du har fulgt med fra sidelinjen, så har du også set at vi på trods af et corona-år” fik spillet os til en tredjeplads – klubbens bedste resultat i Nationalligaen – og vi fik flere spillere stemt ind på årets hold i Danmark. Og at vi, på trods af det mærkelige år, fik vi afholdt to fantastiske sommercamps, som gav klubben en masse nye børne- og ungdomsspillere, mens vi på kvindesiden nåede op på at blive Danmarks næststørste hold.
Vi er i gang med at planlægge 2021 sæsonen, for at styrke vores organisation er Jakob Zinck Thellufsen overgået til at blive sportsdirektør samtidig med, at vi har hentet en amerikansk headcoach til klubben – Austin James Jones – og skrevet kontrakt med en ny amerikansk quarterback, Shelton Eppler, som både skal spille på vores NL-hold og samtidig indgå i trænergruppen omkring vores ungdomsspillere.
For vores National Liga er der indgået en TV aftale, så vi får alle vores hjemmekampe på live TV – Sport Live. De vil ligge på lørdage kl 19.00 om aftenen. Men vi håber selvfølgelig at se dig personligt til vores kampe, hvor vi har planlægger nogle fede Game Days.
Med et stort håb om, at du vil støtte op om vores fantastiske klub og dens fortsatte udvikling.
Venlig hilsen
AaB 89ers