89ERS INVITERER TIL ROOKIE DAY 2017

Lørdag den 4. februar på Hornevej 2, 9220

Kom og prøv kræfter med amerikansk fodbold

Til Rookie Day den 4. februar får du en unik mulighed for at komme ud og prøve kræfter med verdens fedeste sport – amerikansk fodbold.
Du får her mulighed for at prøve alle spillets facetter; du kan kaste bolde, lave lækre catches, gode blocks og ikke mindst fede tacklinger. Vores kompetente trænere og spillere vil naturligvis sørge for, at der er fokus på god teknik, og at sikkerheden såldes er i top.

Tag dine kammerater under armen

Formålet med Rookie Day er naturligvis at give en introduktion til amerikansk fodbold samt muligheden for at prøve kræfter med sporten. Så tag vennerne med ud til AaBs anlæg og giv den gas sammen.
Hvem kan kaste længst, hvem griber flest bolde og hvem tackler bedst? Find ud af det til Rookie Day, og varm samtidig op til Super Bowl 51, der i år spilles søndag den 5. februar!

Neden under findes et link til begivenheden på Facebook, hvor I har mulighed for at tilmelde jer Rookie Day. Del endelig begivenheden med jeres venner, således alle, der har lyst, får mulighed for at deltage i begivenheden.

Hvad skal du medbringe?

Der vil til Rookie Day være mulighed for at låne både skulderbeskytter og hjelm, hvor 89ers-spillere vil hjælpe jer med at finde den rette størrelse samt at få udstyret på. Medbring selv tøj, der kan tåle kunstgræs, fodboldstøvler og varmt tøj.

Hvornår skal du møde?

Juniorspiller (til og med 1998):
Indskrivning og omklædning fra 13.00-13.45.
Amerikansk fodbold fra 14.00-16.00.

Seniorspillere (19 år og op):
Indskrivning og omklædning fra 15.30-16.00.
Amerikansk fodbold fra 16.00-18span

HUSK at være der i god tid!

 

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en dag, hvor du får lov til at prøve kræfter med alle sportens facetter. Der vil naturligvis blive sørget for en optimal opvarmning, hvorefter vores kompetente trænere og spillere vil sørge for, at I får mest muligt ud af dagen. Teknik og sikkerhed er i top, når vi træner, og det vil den naturligvis også være under Rookie Day.

Mød op og giv den gas ved AaBs anlæg den 4. februar. Vi ses til en dag, der står i amerikansk fodbolds tegn!

Du kan finde os på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst