89ERS INVITERER TIL ROOKIE DAY FOR KVINDER 2019

Søndag den 5. maj på Hornevej 2, 9220

Kom og prøv kræfter med amerikansk fodbold

Til Rookie Day den 5. maj får du en unik mulighed for at komme ud og prøve kræfter med verdens fedeste sport
amerikansk fodbold
sammen med en masse andre seje tøser.

I amerikansk fodbold er der et stort behov for alle kropstyper, da positionerne på banen er så forskellige at mindre spillere har fordele i nogle aspekter af spillet, mens større spillere har en vigtig funktion andre steder på banen. Samtidig har vi på kvindeholdet plads til alle aldre. I det første år har vi haft spillere fra 15-50år gennem træninger.

I AaB 89ers bryster vi os af at afholde sjove og udviklende træninger og vi vægter sammenholdet meget højt. Vi oplever at den åbenhjertede modtagelse af nye medlemmer, er afgørende for at vise, at klubben har et dynamisk socialt bånd og ikke et allerede lukket fællesskab. Det er dét som bærer os frem!

Kvindeholdet startede i foråret 2018 og derfor har de mest erfarne spillere kun været i gang et år. Alle spillerne er meget imødekommende og vil gøre alt for at hjælpe dig i de første træninger og sørge for at du får en fantastisk oplevelse

Tag dine veninder under armen

Formålet med Rookie Day er naturligvis at give en introduktion til amerikansk fodbold samt muligheden for at prøve kræfter med sporten.
Så tag veninderne med ud til AaBs anlæg og giv den gas sammen.
Hvem kan kaste længst, hvem griber flest bolde og hvem tackler bedst?
Find ud af det til Rookie Day, og få en hyggelig dag som afsluttes med lidt lækker mad og drikke!

Tilmeld dig Rookie Day via begivenheden på Facebook eller gennem træner Daniel Lassen på sportschef@89ers.dk eller tlf.: 61 33 49 93.
Del endelig begivenheden med jeres veninder, så alle der har lyst, får mulighed for at deltage i begivenheden.

Hvad skal du medbringe?

Der vil til Rookie Day være mulighed for at låne både skulderbeskytter og hjelm, hvor 89ers-spillere vil hjælpe jer med at finde den rette størrelse samt at få udstyret på. Medbring selv tøj, der kan tåle at blive beskidt, fodboldstøvler er en fordel, men ikke et krav.

Hvornår skal du møde?

11:30-11:50 – Indskrivning og omklædning
11:50-12:00 – Vi går fælles til banen
12:00-14:00 – Træning hvor du kommer rundt i de forskellige teknikker i sporten
14:00-15:00 – AaB 89ers byder på lidt mad og drikke til alle fremmødte

HUSK at være der i god tid!

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en dag, hvor du får lov til at prøve kræfter med alle sportens facetter. Der vil naturligvis blive sørget for en optimal opvarmning, hvorefter vores kompetente trænere og spillere vil sørge for, at I får mest muligt ud af dagen. Teknik og sikkerhed er i top, når vi træner, og det vil den naturligvis også være under Rookie Day.

Mød op og giv den gas ved AaBs anlæg den 5. maj. Vi ses til en dag, der står i amerikansk fodbolds tegn!

Du kan finde os på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst