Søndag den 7. februar afholder AaB 89ers Rookie Day og byder alle velkommen til at pøve amerikansk fodbold

 

Rookie Day er et landsdækkende åbent hus-arrangement for alle aldre, der vil prøve kræfter med amerikansk fodbold. Der vil være mulighed for at prøve kræfter med alle positioner på banen og derved prøve sporten sammen med en masse andre nye.

 

AaB 89ers står klar med udstyr og et program, hvor det fundamentale er i fokus. Der vil være undervisning i hvordan man tackler, griber og kaster bolde. Rookie Day er en årlig begivenhed hos alle football klubber i Danmark, og sidste år var der ca. 40 glade deltagere i alle aldre til arrangementet hos AaB 89ers.

 

Tag dine venner og klassekammerater med en tur på banen

Hvis man vil deltage i Rookie Day, skal man medbringe sportstøj – gerne langærmet trøje, bukser og fodboldstøvler. Under alle omstændigheder skal du selvfølgelig tage dine venner og kollegaer med samt medbringe godt humør og god sportsånd.

Arrangementet er gratis, og kan fungere som den perfekte opvarmning til Super Bowl, der dansk tid spilles søndag nat.

 

AaB 89ers opfordrer folk til at komme i god tid, så kan ydes hjælp med udstyr og eventuelle spørgsmål. Arrangementet starter kl. 12:00 for personer under 19 (årgang 97) og kl. 14:00 for personer over 19 år. Arrangementet foregår på AaB’s træningsanlæg på Hornevej 2 i Aalborg Øst.

 

Læs mere om Rookie Day på www.rookieday.dk og på AaB 89ers’ Facebook-side.