AaB 89ers styrker organisationen både for at stå stærkere nu samt til fremtiden.

Efter en stærk sæson for vores National Liga hold, hvor vi sluttede på en flot 3. plad og hvor flere af vores spillere er blevet stemt ind på årets hold.
Gennem de seneste 4 sæsoner har holdet været i en god og stabil udvikling under Head Coach Jakob Zinck Thellufsen. Det er med glæde at vi kan præsentere at vi i samarbejde med Jakob blevet enige om at Jakob træder tilbage fra Head Coach positionen og træder over som Sportsdirektør for Aab 89ers.

Jakob’s første opgave bliver, i samarbejde med Bestyrelsen for AaB 89ers, at finde hans afløser som Head Coach samt have ansvaret for sammensætningen af hele trænerstaben.
Arbejdet med at finde en ny Head Coach er gået i gang og målet er at kunne offentliggøre navnet inden udgangen af November.

Det vil også sige at vi gerne hører fra ALLE der gerne vil være en del af trænerstaben eller hjælpe til omkring vores hold lige fra U12-U14-U16-U19-Kvinder-Herre DS og Herre National liga hold som holdleder eller hjælper.

Med Jakob som Sportsdirektør forstærker vi vores organisation, så vi kan fokusere på både at styrke rekrutteringen til og udviklingen af vores ungdomshold, samt fortsætte og accelererer ambitionerne for vores National Liga hold – Dette samtidig med med fokus på at styrke fællesskabet og sammenhængskraften i vores fantastiske klub.

Tillykke Jakob og velkommen i den nye stilling.

Goooooooooooooooo 89ers

På vegne af AaB 89ers Bestyrelse