Navn: Anders Bouet

Alder: 17
Hold i 2017: U19
Erfaring: 3 år.
Position: Offensive linemen
Yndlings NFL hold: Seattle Seahawks

Hvorfor begyndte du at spille football?

Jeg havde set NFL i et år, hvilket jeg syntes var rigtigt interessant. Derfor valgte jeg at komme ud til rookie day, som er det årlige event, hvor sporten introduceres til interesserede.

Hvornår er det bedst at være football spiller?

Når samarbejdet på angrbebet fungerer optimalt. F.eks i kampen mod Aarhus Tigers i Aarhus, hvor vi var bagud sidst i 4. Quarter. Men alligevel kæmpede vi sammen som en enhed og endte med at vinde kampen. Så er det fedt at spille fodbold!

Du debuterede i 2016 som dommer? Hvordan har den oplevelse været?

Det har været en meget lærerig oplevelse. Det har givet mig mulighed for at lære nye sider af spillet. Derudover er det altid hyggeligt at tage med de resterende dommere i klubben på tur ud i det danske land for at dømme noget bold.
Hvad er din største oplevelse som football spiller?

Nordisk mesterskab med u17 landsholdet i 2016 var en oplevelse jeg aldrig glemmer. Det var første gang jeg deltog i landsholdsaktiviteter. Det var super fedt at have en hel uge hvor alt jeg skulle var at spille og tænke football. Jeg nød virkelig de 3 intensive dage med træninger, som kulminerede med 2 landskampe. Jeg tror aldrig jeg glemmer at stå midt på banen og høre nationalmelodien.

Du rykkede i 2016 sæsonen op fra u16 til u19, hvordan har du oplevet dette?

Det har selvfølgelig været en stor forandring, da det har medført at modstanderne er blevet større. Det har selvfølgelig medført at min opgave som O-line er blevet svære. Men jeg mener selv jeg har haft en rigtig god rookie sæson, så jeg har dermed gode muligheder for at have en endnu bedre 2018 sæson.

Hvorfor er football verdens bedste sport?

Football er den fedeste sport i verdenen, idet det kræver fysik, taktik, sammenhold og effort. Man spiller som et samlet hold, selvom i alle spiller specialiserede positioner. Dermed er der plads til alle, hvilket jeg syntes er mega fedt.
Hvad er det bedste ved at være en del af aab 89ers?

Der er et fantastisk sammenhold gennem alle årgange i klubben. Der er mulighed for at modtage den hjælp man mangler, både på og udenfor banen. Klubben har super dygtige trænere for juniorholdene, hvilket gør man bliver bedre til hver eneste træning. Men det fedeste ved at være en del af AaB 89ers, er at vi har plads til alle!

Hvad er dit mål for 2017 sæsonen

Mit største mål er at blive en bedre fodbold spiller. Jeg vil gerne spille bedre end jeg gjorde i 2016. Derudover er der u19 EM, som jeg meget gerne vil med til!

Hvad er dit mål for din karriere som football spiller?

Jeg vil gerne prøve at spille i en Mermaid Bowl, og når man først er der, så vil jeg meget gerne vinde en Mermaid Bowl.