IFAF Aalborg udvider med en ny afdeling, som specifikt skal arbejde med Europa!

Efter CAS har afgjort, at IFAF Paris ikke kan anerkendes som et gyldigt IFAF forbund, så vil IFAF Aalborg udnytte chancen for at samle en af Robert Hubers gamle domæner op! Det er vigtigt for os at påpege, at IFAF Aalborg ikke var en del af den sag, som CAS har afgjort. IFAF Aalborg er derfor det eneste forbund, som ikke har været en del af en retssag, hvorfor IFAF Aalborg har en høj grad af legitimitet.

Der er kommet et øget fokus på europæiske og vestlige værdier i Europa, en tendens IFAF Aalborg selvfølgelig vil anerkende, og dermed er vi klar med et nyt europæisk søster forbund, inden Europa indhegnes af en fæstning, som vil få stenene i Trumps mur til at ligne duplo klodser.

Vi mener, det er vigtigt at forene Europas fodboldnationer i et specielt samarbejde, som kan foregå parallelt med de aktiviteter, som vi i forvejen afholder i IFAF Aalborg.
Det er derfor med stor glæde, at IFAF Aalborg vil genindføre EFAF, nu i en ny og væsentligt forbedret udgave! Der vil ikke blive sparet på noget, hverken lønninger, rejseudgifter eller på korruptionsniveauet!

Den første opgave, som EFAF 2.0 skal varetage, er det rigtige og ægte Europamesterskab, som vil blive kendt som: EFAF EM – MEGA HARD! (Udtales MEEEEEEEEEEEEGAAAAAAAEEE).

EFAF EM – MEGA HARD afholdes samtidig med det europæiske Melodi Grand Prix, hvorfor ledelsen også vil være i tæt samarbejde med holdet bag European Song Contest. Vi har desværre måtte se os nødsaget til at ikke at invitere de Øst-europæiske nationer ind i fællesskabet, da Eurovision har erfaret, at de altid rotter sig sammen, hvilket vi kun kan støtte, når det kommer os selv til gode! Vinderen af Eurovision vil få lov til at synge nationalmelodierne fra de deltagende nationer, hvilket selvfølgelig kan ses som en udfordring pga. sprogbarrierer, men med vindkanoner og konfetti satser vi stadig på et stærkt show!

Europæiske nationer som Andorra, Færørene, San Marino, Malta, Cypern, Georgien, Moldova og Vatikanstaten har allerede meldt sig til turneringen. Sidstnævnte har endda tilbudt, at selveste Paven vil stå til rådighed for finalen, hvor han vil afholde celeberty coin toss (Dog er der en klausul i kontrakten om, at hvis Paven dør inden, så skal vi selv finde en erstatning).

Derudover er vi i dialog med Storbritannien, som ønsker at deltage i EFAF 2.0 samt EFAF EM – MEGA HARD, fordi dette vil sikre deres tætte relation til Europa på et niveau, som de ikke havde før Brexit.

Vi glæder os til løbende at kunne udsende mere information, så følg med!