For at sikre den fortsatte sportslige udvikling og fremgang i AaB 89ers, har bestyrelsen i noget tid været på udkig efter en sportschef.

Det er essentielt for klubbens fremdrift at vi får styrket organisationen yderligere med en person, der kan være styrende omkring udvikling og planlægning i både ungdoms-, såvel som seniorafdelingen.

Valget er faldet på Daniel Lassen, der efter et par år i København, er vendt tilbage til det nordjyske, og igen er indtrådt som en aktiv del af klubben.

“Daniel har stor erfaring med i bagagen fra hans mange trænerposter i både AaB 89ers og Herlev Rebels, samt fra de forskellige danske landshold, hvor han i mange år har været en fast bestanddel af staben – en erfaring som gør at han vil kunne agere sparringspartner og mentor for både nye og gamle trænere. Jeg har selv haft glæden af at arbejde sammen med Daniel i 89ers bestyrelse, og kender hans arbejdsiver og organisatoriske evner. Disse egenskaber gjorde at vi fandt det naturligt at ansætte Daniel som sportschef i AaB 89ers”, udtaler formand, Simon Brøsted Nielsen.

 

Vi håber I vil tage godt i mod Daniel!